Bedrijfscoaching

Natuurlijke flow
Natuurlijke flow

Steeds meer mensen lopen tegen problemen aan op het werk. 

Dat kan zich uiten in burn-out of bored-out of je niet meer veilig voelen op je werk of simpel gezegd je niet meer gelukkig voelen op je werk.

Via onderzoek gaan we na waar je flow stagneert en werken we toe naar een oplossing waarin je op een natuurlijke manier kunt gedijen.

 

 

 

 

 

Individuele sessie van anderhalf uur        € 120,00 inclusief BTW

 

Een traject beslaat meestal 10 sessies. Veel werkgevers vergoeden dit traject.

 

Voor meer informatie stuur je een mail naar: linda@happinest.nl

Of stuur je een bericht via Whats-app of Telegram 06-302 92 471

Begeleiding Hartgericht Ondernemen

Op dit moment worden bedrijven van de toekomst gemanifesteerd. Het gaat om holistische bedrijven die de natuurlijke behoeften en productiewijzen als uitgangspunt nemen.

Van begin af aan zal er "out of the box" gedacht moeten worden.  We gaan een compleet nieuw tijdperk tegemoet. Je hebt daarbij een visionair nodig die duidelijke beelden heeft van onze mooie toekomst.

Het roer gaat volledig om met pioniers die de eerste nieuwe bedrijven gaan neerzetten. Deze pioniers zijn bij mij aan het juiste adres. De technocratie dreigt onze wereld over te nemen. Het is nu van liefdesbelang om het roer om te gooien. Technologie mag er zeker zijn in de toekomst, maar  dan dienend voor het Leven.. De natuurlijke en vrolijke samenwerking van al het leven op Aarde zal leidend zijn in de toekomstige bedrijven.

De bedrijven van de toekomst zijn een afspiegeling van de oprichters. De visie en missie vloeien voort uit de levenswandeling van deze oprichters. Uiteindelijk is het hun zielenmissie.

In de begeleiding gaan we heel diep duiken in hoe je visie en missie kunt verwoorden en naleven in je bedrijf. 

 

Een sessie duurt meestal 3 uur en is zeer intensief. Ik wacht daarna meestal een week met het uitschrijven van de Missie en Visie zodat alles nog in kan dalen.

De sessie kost € 175,00 exclusief BTW.

 Locatie: Oerle of Baarschot