Hartgericht Ondernemen

Bedrijven en Organisaties

Wij laten ons graag uitnodigen door bedrijven en organisaties die de omslag willen maken naar ecologische duurzaamheid en geluk!

 

Organisaties zijn ooit in het leven geroepen om het voortbestaan van het Leven op Aarde te organiseren en te waarborgen. Nu zie je het omgekeerde. Namelijk dat het Leven en de Aarde worden uitgebuit om het voortbestaan van organisaties te waarborgen. Dat proces willen wij weer ten goede keren. Het nettoresultaat van bedrijven zou volgens ons uitgedrukt mogen worden in mate van herstel van de aarde en mate van geluk van de eigenaars en de medewerkers en de klanten. Geld zou geen doel moeten zijn maar een middel om je waarden te bereiken. Wanneer je organisatie het leven en de Aarde dient voegt dat zingeving toe aan je organisatie. De organisatie zal floreren zolang het haar missie blijft volgen. Inmiddels is aangetoond dat de rendementen van duurzaamheid en geluk zich positief vertalen in de financiële cijfers. Win-win.. Zodra de missie niet meer nodig is voor het voortbestaan van het Leven en de Aarde dient een organisatie beëindigd te worden. Er is dan behoefte aan iets nieuws.  Wij maken programma's die op de organisatie zijn afgestemd. We trainen het beleidsmanagement en begeleiden de uitvoerende teams. We willen elke organisatie de leukste en meest gezonde organisatie maken om er te werken , een organisatie die in haar basis van betekenis is!  We werven daarbij de juiste mensen om het bestaande team aan te vullen. 

Bedrijfsidentiteit

Identiteit wordt steeds belangrijker voor het bedrijfsleven en andere organisaties. Mensen zijn wakker en bewust. Ze gaan voor ECHTheid!

 

Bepaal samen met ons op unieke wijze je bedrijfsidentiteit en synchroniseer uitstraling, inrichting,  interne- en externe bedrijfsprocessen en communicatie met deze identiteit. 

Je zult merken dat het de flow in de organisatie op een natuurlijke manier bevordert. 

Het spreekt voor zich dat wij uitsluitend voor bedrijven werken waar geluk en duurzaamheid onderdeel uitmaken van de bedrijfsidentiteit. Of voor bedrijven die deze omslag willen maken.

 

 

Wij helpen daarnaast ook graag mee bij het vinden van  medewerkers die perfect aansluiten op de bedrijfsidentiteit.