Training Persoonlijk Leiderschap / Effectiviteit

 

Baisis training

In deze training staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

We starten met het meten van je huidige effectiviteit. Daaruit komen je kwaliteiten, aandachtspunten en uitdagingen naar voren. 

Je gaat leren je kwaliteiten optimaal te benutten. je aandachtspunten doorgronden en onder de knie krijgen en je uitdagingen aan te gaan.

Je gaat leren een heldere planning te maken, waarbij de focus ligt op prioriteiten en doelstellingen. Je leert te communiceren op basis van je planning en doelstellingen.

Tenslotte leer je om te gaan met weerstand vanuit je omgeving. Hoe krijg je alle neuzen dezelfde richting in. 

Duur 6 dagen verdeeld over twee weekenden.  prijs € 3.025,00

Start 5, 6 en 7 mei. En 12,13 en 14 mei

 

Vervolgtraining.

Na de basistraining kun je je nog gaan verdiepen om je primaire gedrag te leren kennen in stress-situaties en weerstand-situaties. Welke afweermechanismes liggen hier onder, waar komen ze vandaan en hoe zorg je ervoor dat ze jouw persoonlijke effectieviteit niet meer saboteren.Zonder diep op emoties en oude pijnlijke situaties in te gaan, ga je leiderschap nemen over je afweermechanismes in plaats van dat zij jou emotioneel gijzelen en je effectiviteit saboteren. Deze training zal via simulatie gegeven worden. Je triggers worden opgezocht en uitgedaagd. je zult merken dat het je een kik geeft wanneer je niet meer vanuit primair gedrag reageert op triggers maar vanuit daad- en draagkracht antwoord op uitdagende situaties.

Duur 3 dagen in een weekend.  Prijs € 1.600,00

Data; 19, 20 en 21 mei 2023.

Lokatie: Diessen

 

 

 

 

Mail voor meer informatie: linda@happinest.nl

Of stuur een bericht via Whats-app, Telegram of Signal 06-302 92 471