Over Linda

Ik ben Linda van Schendel.

Ik heb ervoor gekozen om de tweede helft van mijn leven toe te wijden aan de dingen die mij in mijn essentie raken.

Ik bewandel het pad van Homo Narcissus naar Homo Naturalis. En hoop daarmee anderen te inspireren om eenzelfde pad te bewandelen.

Met Homo Narcissus bedoel ik de mens die zich  in de loop van de evolutie boven ieder ander natuurlijk wezen op deze Aarde heeft geplaatst. Homo Narcissus heeft alles ondergeschikt aan zichzelf gemaakt. Iedere boom, plant, dier of vis die nog niet uitgeroeid is, is er om de mens te dienen. Hetzij als recreatieobject hetzij als voedsel of als product. Deze narcistische levenswijze heeft de mens paradoxaal genoeg steeds ongelukkiger gemaakt. 

Vandaar het pad naar Homo Naturalis. Met Homo Naturalis bedoel ik dat we ons een mens kunnen voelen in het midden van al het andere leven op Aarde. Een mens dat eerlijk, empathisch en respectvol kan zijn naar zichzelf en al het andere leven om zich heen. Een mens die niet gericht is op persoonlijk gewin maar op een natuurlijk, bezield evenwicht van het totale geheel. Wetende dat dat ECHt gelukkig maakt.

Ik leef in een klein ecologisch gebouwd huisje op een park met gelijkgestemden midden in de natuur. 

 


Onze werkervaring

Chris heeft een bouwkundige achtergrond en heeft veel ervaring opgedaan als recruiter.

Verder heeft hij meegedacht en meegewerkt aan initiatieven voor ecologisch bouwen en werken.

 

Linda heeft in het eerste deel van haar studie en loopbaan een economische en communicatie achtergrond, in de tweede helft is ze psychologie, medische- en mensgerichte studies gaan volgen en heeft ze een bloeiende holistische praktijk gerund.

Deze twee stromingen blijken een gouden combinatie te zijn voor het begeleiden en implementeren van ecologische duurzaamheid, gezondheid en geluk in het bedrijfsleven en in het menselijke leven.